Cubelles al fons

Cubelles al fons

martes, 13 de noviembre de 2012

L'alcaldessa nega que hi hagin esquerdes amb el pacte de govern actual
Font: Ràdio Cubelles   
dilluns, 12 novembre de 2012

Mònica Miquel assegura que el govern de Cubelles no trontolla i diu que no és cert que ICV s'hagi plantejat incorporar el PSC deixant al marge del govern al PPC

L'alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel ha negat que hi hagi esquerdes en el pacte de govern actual entre ICV i el PPC, qui ha dit també que no és cert que ICV s'hagi plantejat incorporar el PSC deixant al marge del govern al PP. L'alcaldessa ha reconegut que les negociacions amb CIU per formar govern s'han complicat, i ha confirmat que la cap de llista de Ciu, Noemí Cuadra els ha demanat la regidoria de Governació, i els ha recordat que el seu grup i el de l'Entesa van junts en qualsevol decisió. A dia d'avui, ni ICV ni el PPC estan disposats a acceptar les demandes de la federació nacionalista i prefereixen deixar passar la campanya electoral per poder agilitzar les negociacions després del 25 de novembre.
L'alcaldessa Mònica Miquel ha fet declaracions sobretot per explicar la seva versió de les informacions que han aparegut a la premsa els últims dies. Segons Mònica Miquel hi ha tot un conjunt de malentesos i de rumors que alguns mitjans de Comunicació han aprofitat per crear una notícia que conté errors. L'alcaldessa assegura que es va reunir amb la militància local del seu partit el dimecres passat i no van debatre la continuïtat o el trencament de l'actual pacte de govern. Miquel també ha desmentit que es reunissin dissabte amb CIU, sinó que va ser una reunió de treball amb els set regidors del govern.
L'alcaldessa de Cubelles sí que ha confirmat les demandes concretes que ha posat CIU per entrar a governar. I també ha confirmat que el PSC es va reunir la setmana passada de manera informal amb l'alcaldia per escoltar les propostes dels socialistes que s'han mostrat oberts en els darrers dies a parlar de possibles acords. Mònica Miquel, però considera que serà difícil tancar cap pacte de govern abans de les eleccions del 25 de novembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario