Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 14 de noviembre de 2012

Els treballadors municipals es manifesten a la plaça de la Vila
Font: Ràdio Cubelles   
dimecres, 14 novembre de 2012

El Comité Unificat de Treballadors lliurarà al govern i a l'oposició un manifest signat per quasi el 100% de la plantilla de l'Ajuntament
Una trentena de treballadors de l'Ajuntament de Cubelles s'han concentrat a primera hora d'aquest matí a la plaça de la Vila per donar suport a la vaga general d'avui. El representant dels funcionaris de l'Ajuntament, Guillem Mollà s'ha mostrat content de la participació en la concentració d'aquest matí a la plaça de la Vila i ha detallat en declaracions a l'Informatiu, els motius d'aquesta vaga.
Els representants dels treballadors han aprofitat per recollir signatures a través d'un manifest que s'ha lliurat al conjunt de treballadors de l'Ajuntament i que explicava els motius d'aquesta mobilització. Juan Calvo, representant dels laborals del comitè d'empresa ha explicat que aquest manifest es lliurarà a l'equip de govern i a l'oposició per intentar arribar a possibles acords.
De moment, el Comitè Unificat de Personal amb la mobilització d'avui i amb el manifest signat amb el suport de quasi el 100% de la plantilla, volen fer veure als dirigents de l'Ajuntament de Cubelles que hi ha una mobilització important dels seus treballadors, amb el propòsit que tornin a re emprendre les negociacions a curt termini en temes com la catalogació de llocs de treball, les retallades, i les reduccions de drets, entre d'altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario