Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 14 de noviembre de 2012

Dades de la vaga als centres escolars
Font: Ràdio Cubelles   
dimecres, 14 novembre de 2012
Professors i alumnes de les tres escoles, les dues llars d'infants, i dels dos instituts de Cubelles s'han sumat a la vaga general convocada per les centrals sindicals majoritàries contra les mesures que configuren la política econòmica i antisocial dels governs actuals. 
El seguiment de la vaga a Cubelles s'ha fet notar sobretot als dos instituts de Cubelles on les xifres indiquen que quasi el 100% de l'alumnat no ha assistit a classe secundant la vaga d'avui. El seguiment global del professorat en els dos instituts per contra ha estat del 45%.
Per altra banda, la mitjana entre les tres escoles del municipi, Josep Andreu Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel, en quant al professorat que ha secundat la vaga, estaria al voltant d'un 30%, i en quant a l'alumnat estaria al voltant del 80%.
I a les llars d'infants, les xifres de professorat que s'han sumat a la vaga han estat més baixes. De fet, a l'Estel tot el professorat ha anat a treballar, mentre que a La Draga només el 13% s'ha sumat a la vaga. Pel que fa a la mitjana global de l'alumnat que ha acudit a les dues llars d'infants estaria en el 65%.

DADES CONCRETES
A l'escola Josep Andreu Charlie Rivel 15 dels 42 mestres que té el centre han fet vaga (el 35%), i 107 alumnes dels 615 totals han assistit a classe (el 17%), mentre que el 83% de l'alumnat ha secundat la vaga.
A l'escola Vora del Mar, el 30% del professorat ha fet vaga. En xifres, dels 30 professors, 9 han fet vaga. Mentre que pel que fa a l'alumnat només ha acudit al centre el 27% (dels 443 totals, només 124 han assistit al centre). Així el 73% restant de l'alumnat ha secundat la vaga.
A l'escola Mar i Cel, el 26% de professorat ha fet vaga (5 professors dels 19 totals s'han sumat a la vaga). I només l'11% de l'alumnat ha assistit (35 alumnes dels 303 totals). El 90% de l'alumnat ha secundat la vaga.
Pel que fa a les llars d'infants, a L'estel el 100% del professorat format per 7 persones no s'ha sumat a la vaga. Mentre que pel que fa a l'alumnat, el 47% han acudit al centre (25 dels 53 infants totals). Així, el 53% de l'alumnat restant s'ha sumat a la vaga.
A la llar d'infants La Draga, només el 13% del professorat ha secundat la vaga (3 professores de les 22 totals). En quant als infants només el 18% han acudit al centre (25 dels 135 totals). Mentre que el 80% de l'alumnat ha fet vaga.
Pel que fa als instituts, a Les Vinyes, quasi un 50% del professorat ha fet vaga. De les 23 persones que formen l'equip de professionals han fet vaga 11. Mentre que pel que fa a l'alumnat, pràcticament el 100% de l'alumnat s'ha sumat a la vaga, i només han assistit 3 alumnes dels 190 matriculats.
A l'Institut Cubelles, el 45% del professorat ha secundat la vaga. De l'equip de professorat format per 32 persones, 11 han fet vaga. En quant a les xifres d'alumnat un 95% ha secundat la vaga. En total, han estat 390 alumnes els que han fet vaga dels 417 totals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario