Cubelles al fons

Cubelles al fons

viernes, 30 de noviembre de 2012

9a Diada de l'Agrupació Anella Oberta, aquest diumenge
Font: Ràdio Cubelles
 
divendres, 30 novembre de 2012
Els actes que es concentren durant una única jornada aquest diumenge començaran a les 12 del migdia amb sardanes, a la plaça de la Vila; i seguiran a les sis de la tarda a l'església Santa Maria

La plaça de la Vila i l'església de Santa Maria seran els escenaris aquest diumenge de la 9a Diada de l'Agrupació Anella Oberta de Cubelles. Els actes que es concentren durant una única jornada aquest diumenge començaran a les 12 del migdia amb sardanes, a la plaça de la Vila. La cobla Marinada oferirà en aquest cas una audició de 7 tirades amb temes en el seu repertori que passa per: El cràter del Montsacopa, El pou de la roca, El palau de la Fosca, Inquietuds juvenils, Colla Francesc Rubio, El pantà d'Oliana, Mariona, Colla Dansa eterna, i De l'Anella Oberta a Cubelles.
La 9a Diada de l'Agrupació seguirà, a les sis de la tarda a l'Església de Sta. Maria amb un Concert de Nadal, que contindrà en el seu repertori peces sardanístiques i altres dances, i que anirà a càrrec de la cobla Marinada. En aquest cas l'objectiu de l'organització és oferir un concert participatiu que mostri l'evolució història de la Cobla Marinada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario