Cubelles al fons

Cubelles al fons

sábado, 24 de noviembre de 2012

Especial eleccions, aquest diumenge
Font: Ràdio Cubelles   


Ràdio Cubelles recollirà totes les dades de les votacions al municipi de Cubelles i oferirà un programa en durecte a partir de dos quarts de vuit de la tarda

Ràdio Cubelles oferirà aquest diumenge 25 de Novembre un programa especial eleccions al Parlament i recollirà totes les dades de les votacions al municipi de Cubelles. A partir de dos quarts de vuit de la tarda, l'equip de l'emissora municipal cobrirà tots els col·legis electorals de la vila i un cop tanquin les meses electorals oferirà els resultats definitius obtinguts a Cubelles.
L’equip de l’emissora municipal, que comptarà també amb les col·laboracions de diverses persones vinculades a Ràdio Cubelles, iniciarà l’especial a les 19,30h, amb connexions des de tots els col·legis electorals del municipi. En la primera part del programa, es donaran les dades de participació tant del matí com del moment. A partir del tancament de les meses, a les vuit del vespre, es faran públiques les dades de participació total de Cubelles. També es recolliran les dades de cada mesa i de tots els col·legis electorals per poder informar dels resultats dels vots de les eleccions. A més, es recolliran les reaccions dels polítics locals un cop coneguts els resultats. El programa especial de Ràdio Cubelles sobre les eleccions es podrà seguir diumenge a partir de dos quarts de vuit al 107.5 de l'FM, a radiocubelles.com i als canals de ràdio de la TDT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario