Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 28 de noviembre de 2012

Aprovats el pressupost i la plantilla 2012
Notícies - Alcaldia
28/11/2012
ICV, PP, CiU i EC-FIC hi donen suport, mentre que UC-RCat s’absté i el PSC hi vota en contra


L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Cubelles va proposar novament l’aprovació del pressupost 2012, la plantilla de treballadors municipals per a aquest exercici i la modificació de llocs de treball. El document va ser aprovat gràcies als vots a favor de l’equip de Govern (ICV i PP), CiU i EC-FIC. UC-RCat va abstenir-se i el PSC hi va votar en contra.
El pressupost ja va ser presentat en audiència pública el passat mes de setembre, tot i que no va rebre el suport majoritari del Consistori en una sessió plenària celebrada també el mes de setembre. Després de dos mesos de reunions entre els grups municipals, el passat dimarts va aprovar-se un pressupost que preveu inversions per valor de poc més de 2,3 milions d’euros, destacant la finalització de les obres de construcció del nou pavelló Poliesportiu, la rehabilitació dels safareigs, la solució de la canonada del riu Foix o l’adequació del nucli antic (veure quadre complet). Aquestes inversions es finançaran amb un préstec (555.000€), el Feder (80.080,57€), PUOSC (50.000€), l’alienació de propietats (173.422€) i altres ingressos corrents (1.612.396,94€).
Conjuntament al pressupost, també va quedar aprovada la plantilla de treballadors de la Corporació per l’exercici 2012 i la modificació de llocs de treball proposades pel Govern municipal.
Font : http://www.cubelles.cat/



No hay comentarios:

Publicar un comentario