Cubelles al fons

Cubelles al fons

jueves, 20 de diciembre de 2012

Unitat Cubellenca i Entesa per Cubelles confirmen l'intent de moció de censura en contra d'ICV i Unitat Cubellenca al mes de juny

El PP desmenteix l'intent de moció de censura i es remet ha dir que tots els moviments que s'hagin pogut fer sempre han estat en coneixement de l'alcaldia


Unitat Cubellenca i Entesa per Cubelles han confirmat també que el PP va intentar pactar una moció de censura en contra d'ICV i Unitat Cubellenca al mes de juny. Així ho han confirmat també Xavier Baraza portaveu d'Unitat Cubellenca, i Anna Martínez, cap de llista d'Entesa per Cubelles en una entrevista al Cubelles al dia d'aquest dijous.
Les reaccions a les declaracions de l'alcaldessa, Mònica Miquel sobre el que es va decidir a l'assemblea d'ICV ahir dimecres al vespre tampoc s'han fet esperar per part d'Unitat Cubellenca i Entesa per Cubelles. Recordem que els militants d'ICV han demanat al seu grup municipal que obri una ronda de negociacions amb totes les formacions amb representació al consistori per intentar crear un govern de concentració. Sobre això, Unitat Cubellenca ha declarat que els sembla bé que hi hagi una trobada de totes les forces. Xavier Baraza ha dit que el seu grup entraria a governar si se'ls hi proposa sempre que no hi hagi el PP, i ha dit que no és un problema de política supramunicipal com diu el PP.
Entesa per Cubelles s'ha manifestat en la mateixa línia que Unitat Cubellenca i ha respost a les declaracions fetes pel PP en la roda de premsa d'ahir. Anna Martínez considera que el problema se centra en la confiança a nivell local.
Aquestes han estat algunes de les reaccions als últims esdeveniments polítics sobre la situació al govern municipal, després de la roda de premsa celebrada dimecres per part del PP, a les reaccions de CIU i del PSC que asseguraven hores més tard d'aquesta roda de premsa que el PP va intentar pactar una moció de censura en contra d'ICV i d'Unitat Cubellenca el passat mes de Juny, així com de l'assemblea de simpatitzants d'ICV que es va portar a terme el mateix dia al vespre.
El portaveu del PP, Luis Alaman ha respost a les darreres declaracions fetes pels diferents grups polítics. El PP es remet ha dir que tots els moviments que s'hagin pogut fer sempre han estat en coneixement de l'alcaldia. I sobre les acusacions de CIU i del PSC a l'intent de moció del Partit Popular en contra d'ICV i d'Unitat Cubellenca el passat mes de juny, el regidor del PP, Luis Alaman ha dit que no és cert. I ha mostrat també respecte absolut a la decisió pressa pels simpatitzants d'ICV a l'assemblea d'ahir al vespre.
Aquesta informació serà ampliada en els serveis informatius d'aquesta tarda. A les 16:00h al programa La Tarda a RC, i a les 20:00h a l'Informatiu Vespre. Per problemes de subministrament elèctric per una avaria al centre emissor, Ràdio Cubelles no ha pogut recuperar encara la seva emissió i està pendent que la companyia Fecsa Endesa solucioni el problema de subministrament elèctric, que està patint l'emissora des de les 11 del matí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario