Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 5 de diciembre de 2012

Cubelles amb la Marató
Font: Ràdio Cubelles   
dimarts, 04 desembre de 2012
Entitats municipals organitzen diversos actes solidaris per recaptar fons contra el càncer

Les entitats del municipi han decidit, un any més, dedicar esforços i implicar-se en l’organització d’actes que serveixin per recaptar fons que seran destinats a la Marató de TV3. Enguany, la iniciativa de la televisió pública catalana es dedicarà a la lluita contra el càncer i arreu de Catalunya es faran centenars d’actes amb aquesta finalitat solidària, a més del programa especial de TV3 el proper 16 de desembre.
En l’àmbit local, el primer acte solidari ja s'ha fet. Concretament ha estat aquest passat diumenge, 2 de desembre, el concert amb la cobla Marinada organitzat a l’església de Santa Maria per l’associació sardanista Anella Oberta en el marc de la IX Diada de l’agrupació. L’entrada era gratuïta però a l’interior es podien fer donacions en benefici de la Marató de TV3.
El proper acte relacionat amb aquesta causa l'organitza l’AA.VV. de la Rambla Pau Casals. El 15 de desembre instal·larà dues carpes a la rambla Pau Casals on els vianants podran fer les seves donacions de les 17 a les 22h.
 
El dia 23 de desembre hi haurà dos actes solidaris més. Es tracta de la tradicional fideuada popular a la que seguirà el joc del quinto que organitzen l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles. La fideuada donarà inici a partir de les 14h. i el joc del quinto cap a les 16:30h. i tots els fons recaptats per ambdues activitats seran destinats a la Marató.
 
El mateix dia 23 també es farà un acte que repeteix un any més en col·laboració amb la Marató. Es tracta del concert de Nadal del Cor l’Espiga que es farà a l’església de Santa Maria a les 19h. i comptarà amb la participació de la Coral Remei d’Arenys de Munt, el grup de gòspel del Pizzicato i el propi Cor l’Espiga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario