Cubelles al fons

Cubelles al fons

martes, 11 de diciembre de 2012

Unitat Cubellenca denuncia que s'han aturat tots els projectes de les seves regidories
Font: Ràdio Cubelles   
dimarts, 11 desembre de 2012

L'entrevista amb el regidor Xavier Baraza d'Unitat Cubellenca, s'emetrà sencera aquest dimecres a les set de la tarda a El Punt de Vista, el programa d'actualitat política de Ràdio Cubelles

Unitat Cubellenca denuncia que s'han aturat tots els projectes de les seves regidories. Des del partit municipalista asseguren que s'han perdut projectes engrescadors com el del Cicle Formatiu d'Energies renovables. També creuen que en el ple dels pressupostos va quedar demostrat que el motiu de la seva expulsió del govern no va ser la plantilla de personal perquè ICV i el PP l'han acabada modificant. De fet, estan convençuts que les posicions independentistes d'UC-RCat van irritar al PP i que la plantilla va ser només una excusa. Totes aquestes són les principals idees extretes de l'entrevista amb el portaveu d'Unitat Cubellenca, Xavier Baraza.
Una entrevista que s'emetrà sencera aquest dimecres a les set de la tarda a El Punt de Vista, el programa d'actualitat política de Ràdio Cubelles. Xavier Baraza, portaveu del grup municipal d'Unitat Cubellenca, creu demostrat en el ple de pressupostos que el motiu de la seva expulsió no va ser la plantilla de personal. Des d'Unitat Cubellenca asseguren que estan oberts a totes les possibilitats. Que hi ha dues posicions que difícilment es poden produir, d'una banda tornar al govern amb ICV i el PP, i de l'altra pactar una moció de censura. Xavier Baraza ha explicat que la posició del grup municipal és la d'exercir d'oposició responsable i de control del govern i intentar frenar tan poc com sigui possible l'activitat de l'ajuntament. Baraza ha anunciat, però, que tot i això, ara mateix les àrees que eren responsabilitat dels quatre regidors del seu grup municipal estan parades. Per a Unitat Cubellenca la gestió actual de totes les carteres per part de l'alcaldessa Mònica Miquel és impossible i reclamen un repartiment. En aquest possible repartiment, però, Xavier Baraza espera que, sobretot, la regidoria d'Ensenyament no acabi en mans del PP. L'entrevista sencera amb el portaveu d'Unitat Cubellenca, Xavier Baraza, es podrà sentir aquest dimecres, després del butlletí de les set del vespre en el programa d'actualitat política de Ràdio Cubelles el Punt de Vista.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario