Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 5 de diciembre de 2012

Campanya de recollida d’aliments i joguines d’UC-RCat
Font: Ràdio Cubelles   
dimecres, 05 desembre de 2012
La parada es situarà tot el matí de divendres al costat del mercat ambulant
Unitat Cubellenca-Reagrupament recollirà, un any més, joguines i aliments per a les famílies amb dificultats del municipi. Els membres de la formació política seran aquest divendres durant tot el matí a la plaça Melcior Güell, just al costat del mercat. Tant els productes com les joguines aplegades es cediran a Càritas Parroquial de la vila.
Així mateix, tots aquells que ho desitgin també podran portar roba i qualsevol altre objecte que pugui fer un servei als veïns amb problemes econòmics. Una de les representants d'Unitat Cubellenca-Reagrupament, Rosa Fonoll, avisa que la situació cada cop és més greu.
La formació municipalista creu necessari impulsar campanyes d'aquestes característiques per esmorteir els efectes de la crisi econòmica i, sobretot, per sensibilitzar la població. Un altre dels portaveus d'Unitat Cubellenca-Reagrupament, Josep Maria Hugué, assegura que cal treballar més enllà del nadal.

Els membres d'Unitat Cubellenca-Reagrupament seran de 9 del matí a la una de la tarda a la plaça Melcior Güell, més coneguda popularment com la plaça dels Pins, al costat mateix del Mercat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario