Cubelles al fons

Cubelles al fons

martes, 4 de diciembre de 2012


El GEC Amics del Castell inaugura una exposició sobre els 20 anys de l’agermanament Cubelles – Arles

La mostra fotogràfica, obra d’Antoni Pineda, es podrà veure a la sala d’exposicions del Centre Social fins a finals d’any

El Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell inaugura aquest dimarts, 4 de desembre, l’exposició de fotografies d’Antoni Pineda que commemora els 20 anys de l’agermanament entre Cubelles i Arles de Tec (Vallespir). La inauguració, durant la qual es projectarà un resum filmat sobre aquelles dues jornades, tindrà lloc a les 19,30h. i comptarà amb la presència de l'Alcaldessa Mònica Miquel.
El 26 d’abril de 1992 tingué lloc a Cubelles el primer acord d’agermanament amb la vila d’Arles de Tec, amb la signatura de l’acte protocol·lari a càrrec dels respectius alcaldes, Isidre Piñol i Albert Costa. El maig de 1993 es produí la segona part de l’agermanament a Arles de Tec. En ambdues trobades, van prendre-hi part una gran quantitat de veïns de les dues viles, que encara avui mantenen vius els seus llaços d’amistat. D’aquelles trobades, Antoni Pineda va fer un extens reportatge fotogràfic que, vint anys després, els visitants tindran l’ocasió de rememorar a través de les imatges que conformen l’exposició.
L’exposició es podrà visitar fins al 31 de desembre en horari del Centre Social (10 a 14h. i de 16 a 20h.)

http://www.cubelles.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario