Cubelles al fons

Cubelles al fons

jueves, 20 de diciembre de 2012

ICV vol centrar els seus esforços en aconseguir un acord amb el PSC i CIU

Font: Ràdio Cubelles  
dijous, 20 desembre de 2012

Els militants dels ecosocialistes han demanat al seu grup municipal que obri una ronda de negociacions amb totes les formacions amb representació al consistori per intentar crear un govern de concentració

ICV seguirà al capdavant de l'alcaldia fins a esgotar la legislatura. Així ho ha decidit la seva assemblea de militants, que també ha demanat al seu grup municipal que obri una ronda de negociacions amb totes les formacions amb representació al consistori per intentar crear un govern de concentració. Els ecosocialistes volen centrar els seus esforços, sobretot, en aconseguir l'acord amb el PSC i CiU.
ICV obrirà de seguida una ronda de trobades amb totes les forces per escoltar les seves propostes i intentar arribar a consensos. L'alcaldessa i cap de llista d'Iniciativa, Mònica Miquel, creu que les negociacions no seran senzilles però que la governabilitat del municipi requereix d'un exercici de generositat per part de tots els grups.
ICV assegura que, passi el que passi amb les negociacions, el seu partit seguirà treballant perquè l'activitat del municipi no quedi aturada. En cas que la majoria de grups exigeixin la sortida del PP per entrar al govern, Mònica Miquel avança que la decisió la prendrà, novament, la seva militància.
Davant la possibilitat que el PP hagués promogut una moció de censura el mes de juny, segons denuncia CiU i PSC, l'alcaldessa assegura que, abans de pronunciar-se, vol parlar amb els seus socis de govern. Tot i així, Mònica Miquel afirma que, de ser cert, es tractaria d'un cas greu de deslleialtat.


 Partit Popular hauria intentat pactar una moció de censura en contra d'ICV i d'Unitat Cubellenca al mes de Juny
Font: Ràdio Cubelles  
dijous, 20 desembre de 2012
Així ho afirmen dos dels grups municipals suposadament implicats en l'intent, CiU i el PSC

El Partit Popular hauria intentat pactar una moció de censura en contra d'ICV i d'Unitat Cubellenca al mes de Juny. Almenys així ho afirmen dos dels grups municipals suposadament implicats en l'intent, CiU i el PSC. Noemí Cuadra, portaveu de la federació nacionalista, ha assegurat que el PP s'ha aïllat tot sol en l'intent d'acaparar el poder al municipi.
I Maria Lluïsa Romero, portaveu del PSC, ha insistit que en una reunió de pressupostos amb el regidor d'Hisenda, Luis Alamán, i el grup de CIU, va ser el mateix Alamán qui els va oferir entrar en una moció de censura per fer fora Unitat Cubellenca i Iniciativa.
La portaveu del grup dels socialistes també ha assegurat que després que CiU demanés la regidoria de governació per entrar en el pacte amb ICV i el PP, els populars es van posar en contacte amb ells per fer-los la mateixa oferta que ja havien intentat amb la federació nacionalista. Tot plegat seria conseqüència de la roda de premsa convocada pel Partit Popular ahir al matí en què la formació conservadora va acusar Convergència i Unió de tirar-se enrere quan el pacte de govern pràcticament ja estava tancat per afers relacionats amb la política nacional, com l'esborrany de la reforma educativa que el govern estatal pretén aprovar. La cap de llista dels populars, Joana Navarrete, va assegurar que la líder convergent, Noemí Cuadra, va acompanyar el govern a una reunió d'ensenyament en tenir ja adjudicada aquesta regidoria.
Fonts convergents aclareixen, però, que Noemí Cuadra només va assistir a la reunió com a membre de l'oposició i perquè la líder de l'Entesa, Anna Martínez, que era a qui li corresponia aquesta representació, no podia anar-hi per qüestions laborals.


Unitat Cubellenca i Entesa per Cubelles confirmen l'intent de moció de censura en contra d'ICV i Unitat Cubellenca al mes de juny
Cubelles - Política
Font: Ràdio Cubelles   
dijous, 20 desembre de 2012
El PP desmenteix l'intent de moció de censura i es remet ha dir que tots els moviments que s'hagin pogut fer sempre han estat en coneixement de l'alcaldia


No hay comentarios:

Publicar un comentario