Cubelles al fons

Cubelles al fons

martes, 3 de julio de 2012


Jornada de conscienciació a la desembocadura del Foix
Font: Ràdio Cubelles   
dilluns, 02 juliol de 2012
L’Associació de Joves de Cubelles organitza una acció oberta a tota la ciutadania
L'Associació Joves de Cubelles vol conscienciar al conjunt de la població sobre l'alt valor ecològic i mediambiental de la desembocadura del Foix. Per aconseguir-ho, dilluns ha organitzat una acció que consistirà en donar menjar a les aus del delta i que estarà oberta a tota la ciutadania. L'aliment que es repartirà serà específic per a ànecs.
L'entitat ha adquirit un total de 25 quilos de pinso i repartirà bosses de menjar entre totes les persones que vulguin col·laborar-hi. L'acte tindrà lloc a les set del vespre i des de l'associació ja han apuntat que l'aniran repetint periòdicament amb l'objectiu d'aplegar el màxim nombre de gent possible.
L'Associació Joves de Cubelles ha valorat molt positivament la tasca que l'entitat Fauna desenvolupa a la desembocadura del Foix i ha anunciat que pensa contribuir al manteniment del delta tot prenent part a jornades de neteja i de defensa del medi ambient.
També relacionat amb el medi ambient, l'Associació Joves de Cubelles procedirà en breu a plantar arbres a la zona de la Talaia, molt castigada després de l'incendi d'ara fa unes setmanes. Així mateix, l'entitat ja ha anunciat que durant la Festa Major petita presentarà oficialment el seu gegant Ventureta, basat en un personatge històric de la vila del segle XVIII.

No hay comentarios:

Publicar un comentario