Cubelles al fons

Cubelles al fons

lunes, 16 de julio de 2012


Atalaia de Cubelles
Ara tenim el pas sota la via just al costat dels jardinets de l’estació, obert només per vianants . Tot un clàssic a Cubelles on els dies de pluja ,passar-hi suposava rebre les esquitxades  de l’aigua de pluja per part d’alguns conductors poc respectuosos i autèntics kamikazes anant  a tota llet  per sorprendre a qui es trobava just al mig del pont o esperant a veure-les venir tot corrent  Evidentment, no tots ... alguns anaven prudents
De fet un punt complicat ,una rotonda un pel gran i unes voreres estretes o inexistents no donaven avantatges als vianants i si riscos per tothom. Es clar que ben segur tindrà retractors ja que no plou a gust de tothom !  



El pas de l’av. Mediterrani es tallarà al trànsit


L'Ajuntament ha decidit tallar al trànsit de vehicles al pont que passa sota la via i connecta l'avinguda Onze de Setembre amb els jardins Gaudí, al costat de l'estació de tren. A partir de la setmana vinent quedarà suprimit el pas que enllaça l’avinguda Mediterrani amb el passeig Narcís Bardají per sota la via del tren.
Els vianants sí que podran continuar fent servir aquest pas. Un bon grup dels veïns portaven temps reclamant que es mirés de reformar aquest pas sota la via perquè els cotxes que pujaven tenien poca visibilitat i en nombroses ocasions es trobaven amb bicicletes o vianants que baixaven pel mig del pont.
Així i tot, segons la regidoria d'Obres i Serveis, aquest pas sota la via es reobriria al trànsit en casos d'emergència o d'inundacions dels altres passos com el del carrer Arles de Tec o del passeig Fluvial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario