Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 11 de julio de 2012

Breus....a Cubelles


Pep Callau serà el pregoner de Festa Major

Font: Ràdio Cubelles   
dimarts, 10 juliol de 2012
El cubellenc és l’animador habitual a les celebracions dels títols del Barça
L'animador i pallasso cubellenc, Pep Callau, serà el pregoner de la Festa Major de la vila. Aquest any s'ha escollit la figura de Pep Callau que ha esdevingut un referent del barcelonisme els últims anys en convertir-se en l'animador de les celebracions del primer equip de futbol.
El proper 14 d'agost, el balcó de la plaça de la vila tindrà un nou protagonista, aquest any serà Pep Callau, qui ha dedicat tota la seva carrera al món de l'espectacle i que des de fa més de vuit anys té relació amb el municipi de Cubelles.
 
Callau ha rebut la proposta d'encarregar-se del pregó de Cubelles amb molta satisfacció. De fet ja ha donat algun detall de com té pensat estructurar-lo.
 
En Pep Callau és veí del Corral d'en Cona i és un dels impulsors de les festes del barri cubellenc que van començar farà uns cinc anys. Aquest any també ha organitzat conjuntament amb el consistori de la vila, la primera mostra de pallassos de Cubelles. Un acte que forma part del programa de la Festa Major petita i que està previst pel dilluns 30 de juliol a la tarda pels carrers i places del nucli antic.
Font: http://www.radiocubelles.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario