Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 24 de abril de 2013







M. Trives/ Talaia de Cubelles 
Aquest any Sant Jordi no va ser passat per aigua ! i si amb rajos de sol !
Aquest any la pluja no va deslluir la diada .Un sol brillant i un dia caluros amb un airet suau va propiciar que la gent sortia amb ganes al carrer. Passejar per les parades ,sense presa i escollir el llibre desitjat ,un plaer. Es va homenatjar a Espriu en el seu Centenari a la plaça de La Font.´
Montse Antó,Angie Raspall, Salvador Estalella,Teresa Joval,Pilar Mallofré van fer lectura de poemes de Espriu i van convidar a participar-hi a coneguts i conegudes . Llegir a Espriu no es fàcil i si cap difícil d'entendre per primer cop i molts mes cops i tot aixis es van apropar a fer-ne lectura tothom qui va voler posar la veu i el sentiment.
Radio Cubelles va oferir un programa dedicat a la festa on les entrevistes i participants
de tertulies hi van ser-hi presents. Les paradetes de flors i les de llibres feient goig. Hauriem de preguntar quins son els llibres mes venuts a Cubelles a Deco i Lanigó.
També entitats van plantar la seva paradeta oferint informació ,productes solidaris o col.laborant amb activitats programades .Destacar la paradeta de na Arantxa que ha sortit amb empenta oferint uns treballs artesans i molt creatius on la princesa,el drac i el príncep n'eren protagonistes.




No hay comentarios:

Publicar un comentario