Cubelles al fons

Cubelles al fons

viernes, 12 de abril de 2013

El nou sistema de subvencions a les entitats entra en funcionament aquest any
Font: Ràdio Cubelles

L'Ajuntament repartirà 175.000 euros a través del nou model que puntua els projectes i les activitats de les associacions de la vila El nou sistema de subvencions a les entitats entra en funcionament aquest any. L'Ajuntament repartirà 175.000 euros a través del nou model que puntua els projectes i les activitats de les associacions de la vila. De moment, les bases de puntuació ja estan exposades, es poden consultar i encara es poden presentar al·legacions. Així i tot, si es mantenen els terminis previstos, a partir del maig les entitats podran presentar les seves sol·licituds
. El govern admet que la posada en funcionament del nou sistema retardarà la rebuda dels diners aquest any i que la nova burocràcia és més feixuga, però que el resultat final ha de ser més just i, sobretot, més adequat al benefici que rep el poble a través de les entitats. 
 L'alcaldessa Mònica Miquel ha destacat precisament la transparència que suposa el nou sistema de subvencions perquè a partir d'ara tothom sabrà el perquè han rebut més o menys quantitat d'euros. Mònica Miquel també creu que d'aquesta manera es facilitarà la feina de les regidories a l'hora de col·laborar amb les associacions. 
 La puntuació de les entitats es divideix en l'impacte quantitatiu, és a dir, el nombre de socis, de participants en una acte, el nombre d'activitats durant l'any, etc. I després hi ha uns valors qualitatius que posen punts als beneficis més evidents per a la població de la vila. Tots aquests barems són diferents depenent de l'àmbit en què treballa l'associació. És a dir, per exemple, les entitats esportives es regeixen per les seves pròpies bases i puntuen segons si són federats o no, entre molts d'altres aspectes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario