Cubelles al fons

Cubelles al fons

jueves, 4 de abril de 2013

4 cubellencs, repetiran després de 40 anys un viatge que van fer a Castellar de n'Hug
L'expedició utilitzarà un SEAT 850 Especial per fer la mateixa ruta, i passar si encara existeixen per les mateixes carreteres

4 cubellencs, repetiran després de 40 anys un viatge que l'any 1973 van fer a Castellar de n'Hug. L'expedició, formada per Jordi Rovirosa, el Xavier Coll, Pere Urgelles i Miquel Padreny, tornarà a repetir aquest viatge que han programat per dimarts que ve (9 d'abril). I s'han marcat dos objectius: seguir la mateixa ruta amb el mateix model de vehicle que van utilitzar aleshores, un SEAT 850 Especial, i passar si encara existeixen per les mateixes carreteres. Fins i tot volen repetir les 6 fotografies que es van fer aleshores en llocs concrets com ara passejant per l'entorn de Castellar de n'Hug i al costat d'un monument que hi havia a dalt d'un turonet, a la vora de la carretera que anava a Berga al Santuari de Queralt.
Quan van fer aquest viatge fa 40 anys, els quatre amics de la infància tenien entre 20 i 22 anys, van visitar les Fonts del Llobregat a Castellar de n'Hug i de tornada van visitar també el santuari de Queralt, prop de Berga. Ara volen tornar a repetir aquesta experiència després de 40 anys, i per això, porten 2 anys organitzant aquest viatge. La tasca més difícil en l'organització d'aquest viatge ha estat trobar un SEAT 850, ja que en queden pocs que puguin afrontar els 400 quilòmetres que volen tornar a fer en un sol dia. Després de molt buscar per tot arreu finalment l'han trobat a Ripollet. És de l'any 1971 i és idèntic i del mateix color vermell com el que van utilitzar ara fa 40 anys en aquell viatge.
Aquest mes de març ha fet 40 anys que va tenir lloc aquest viatge. Els seus protagonistes tenen ara entre 60 i 62 anys. Tots quatre segueixen vivint a Cubelles, estan jubilats, i mantenen la mateixa amistat; i els quatre també han coincidit a voler repetir aquest viatge, el 9 d'abril de 2013. El sol fet de tornar a recórrer els llocs que van visitar junts ara fa 40 anys, i repetir les fotos d'aleshores és tota una efemèride engrescadora, que té només una intenció aconseguir que aquest viatge els faci rememorar el màxim possible les sensacions que van sentir en aquell primer viatge a Castellar de n'Hug ara fa 40 anys.
 Font : http://www.radiocubelles.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario