Cubelles al fons

Cubelles al fons

viernes, 1 de febrero de 2013


Talaia de Cubelles

PILONES FORA!!!!!!!!!!                           

La pressió popular de molts veïns i veïnes acompanyada d'algun
bony al cap i torcada al peu per distracció de vianants al no veure les pilones ,ja anunciaven problemes des de el primer dia. Finalment aconseguit, segons informació que podeu llegir a continuació




El regidor d’Obres i Serveis Viaris, Pere Lleó, ha informat que el Govern municipal ha pres la decisió de “retirar part de les pilones baixes que s’han instal·lat a les obres del nucli antic”. La decisió s’ha pres després de reunir-se “amb veïns i comerciants de la zona” i “davant del rebuig generalitzat que ha provocat la col·locació d’aquests elements”.
L’eliminació només es portarà a terme en aquells carrers més estrets. De fet, l’objectiu d’aquests elements és separar la zona reservada als vianants de la circulació rodada, així com per protegir aquestes zones per als pas de persones que no estan dissenyades per suportar el pes del pas dels vehicles. A més, en aquells punts on es retirin les pilones, s’haurà de posar algun altre element de protecció per garantir la seguretat de les persones que transitin per les voreres.

Recta final de les obres
Les obres ja han entrat a la seva recta final i, si no sorgeix cap inconvenient, s’acabaran abans del termini establert, que era el primer trimestre de 2013. Des de l’Ajuntament es comprèn el neguit del veïnat i els comerciants de la zona, tot i que demana un vot de confiança cap a la direcció de l’obra. Cal tenir en compte que l’actuació ha permès solucionar els problemes de separativa d’aigües que hi havia històricament al nucli antic i la supressió de barreres arquitectòniques. El Govern tampoc descarta que, un cop finalitzats els treballs, es rebaixi la velocitat en aquest sector als 20 quilòmetres per hora.

llegiu-ne més a http://www.cubelles.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario