Cubelles al fons

Cubelles al fons

martes, 19 de febrero de 2013


El portaveu municipal, Xavier Grau, ha passat pels micròfons del programa El Punt de Vista de Ràdio Cubelles on ha destacat alguns dels projectes que recentment el Govern municipal va presentar en el Pla d’Actuació Municipal (PAM).
Grau ha destacat dos dels projectes més ambiciosos de la present legislatura, com són l’aprovació del Pla General i la remodelació del passeig Marítim. Del Pla General, el portaveu municipal ha destacat que l’objectiu del Govern és complir el termini marcat alPAM per al gener del 2014 tot i que es tracta d’un debat “complicat”, ja que “són molts els interessos que hi ha en la gestió del territori”. Abans però, Grau ha apuntat que cal solucionar el problema que existeix amb el municipi veí de Cunit pel que fa a la delimitació del terme municipal. En aquest afer, Xavier Grau afirma que s’ha arrencat bé i que es compta “amb l’interès de tots els grups del Consistori”.
 Passeig Marítim
Pel que fa al projecte de remodelació del passeig Marítim, Xavier Grau ho considera una “actuació urgentíssima i que cal que sigui integral i inclogui la pavimentació, el clavegueram, la il·luminació...”. Aquesta reforma és un eix cabdal en l’objectiu del nou Govern de que el passeig Marítim sigui una infraestructura que actuï com a “element dinamitzador del turisme i del comerç a la vila”.
http://www.cubelles.cat/content/view/4360/75/

Font : http://www.cubelles.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario