Cubelles al fons

Cubelles al fons

domingo, 17 de febrero de 2013

Foto/18-02-2013
Fotos/17/02/13

Fotos M. Trives

Hi havia una vegada un poble en que els vilatans portaven molt de temps esperant l´arrangement dels carrers  Finalment un bon dia les maquines van  funcionar i pocs dies després tot estava ple de forats .
 Forats per tot arreu, tubs,plataformes i de sobte... les festes de Nadal van caure com si res i les obres seguien i seguien .....emprenyant es clar ! a comerciants i complicant el ritme del dia a dia i de sobte ....
van arribar les pilones ! Faltava més ! destinades a protegir a vianants pro sembla que van causar mes d´un accident ,queixes en tot moment i finalment retirades .Tothom content o no ? Pues no! Partidaris i no partidaris d´aquelles pilones bastant llexotes per cert ,cadascú ha dit la seva i de moment ja tenim unes barres de ferro un pel menys lletxes disposades com a barrera per evitar conductors temeraris o impacients. Diuen que comencaran l´asfaltat aquesta setmana i que si unes jardineres per aquí i per allà.... Millor serà que les plantes siguin de plàstic o duraran nomes dos dies ,al tercer ja faran bonic al jardí o al balconet d'algun incívic o incívica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario