Cubelles al fons

Cubelles al fons

martes, 28 de agosto de 2012


Va participar a les festes d'Altron, poble pertanyent a Sort, la capital del Pallars Sobirà

El gegant del Ventureta ja sap el que és ballar a fora de la vila. El nou gegant del municipi, creat per l'Associació Joves de Cubelles, va estrenar-se aquest cap de setmana a les festes d'Altron, poble pertanyent a Sort, la capital del Pallars Sobirà. Els veïns de la petita vila lleidatana van quedar impressionats per les dimensions i l'envergadura de la figura, de més de cinc metres d'alçada.
L'entitat va participar de la Festa Major del poble gràcies a la mediació del cubellenc Ramon Gómez, qui des de fa uns anys disposa d'una segona residència i s'ha involucrat amb el seu teixit associatiu i cultural. De fet, la presència del Ventura va aixecar una forta expectació entre els veïns d'Altron en tractar-se de la primera visita d'un gegant a les seves festes. El president de l'Associació Joves de Cubelles, Robert Monzonis, es va adreçar al públic assistent tot explicant l'origen i les primeres passes de la figura. Els veïns van acollir amb alegria la presència del gegant Ventureta. Alguns dels presents es felicitaven per la iniciativa dels Joves de Cubelles.

La regidoria de Festes i Tradicions, mitjançant l'associació juvenil, va obsequiar els responsables de les festes amb diversos objectes relacionats amb la història de Cubelles. El gegant del Ventureta va fer la seva estrena oficial al municipi durant la Festa Major petita, tot i que no va ser batejat fins al mes d'agost.

No hay comentarios:

Publicar un comentario