Cubelles al fons

Cubelles al fons

martes, 21 de agosto de 2012

foto/axiu Mézclate Conmigo

Una col-laboració de Joan Gavina amb Mézclate Conmigo a Radio Cubelles

El cubellenc ‘Joan Gavina’ publica el seu primer disc
http://www.radiocubelles.com


El grup Entresòl va nèixer en una festa major de la Geltrú de fa quatre anys

El cantautor cubellenc, Joan Salvadó, més conegut com a Joan Gavina, acaba de publicar el seu primer disc amb el grup Entresòl, format per vuit músics més, la majoria vilanovins. El treball inclou deu cançons cantades majoritàriament en català, més dues versions de boleros en castellà. La formació va néixer fa quatre anys en una trobada durant la festa major de la Geltrú.
Les cançons incloses al disc abracen tots els estils, amb un predomini del folc i les harmonies vocals. A banda de Joan Salvadó, el grup està compost per Meritxell Saburit, Ignacio Adiego, Xavier Andreu, Ignasi Guíluz, Frank Vidal i Enric Garriga, pare i fill. El músic cubellenc explica que l'objectiu és gaudir de la música i passar-s'ho d'allò més bé. Salvadó detalla el funcionament intern de la formació.
Joan Salvadó va començar de ben jove al món de la música, una passió que ha compaginat durant tota la vida amb la seva professió com a impressor gràfic. Salvadó rememora els seus orígens.
De moment, Joan Salvadó reconeix que actualment la seva faceta com a cantautor està més arraconada atès que l'activitat del grup i el Cor l'Espiga centren el seu temps. La formació disposa de la 


pàgina web lentresolvng.blogspot.com.

No hay comentarios:

Publicar un comentario