Cubelles al fons

Cubelles al fons

jueves, 30 de agosto de 2012

Divendres es presenta el llibre biogràfic del pintor guineà Ghuty Mamae| Imprimir |
Notícies - Cooperació i Solidaritat
29/08/2012
L’acte tindrà lloc a les 19h. a la sala d’exposicions del Centre Social
Una obra de Ghuty mamaeEl pintor guineà, Ghuty Mamae, presenta aquest divendres al Centre Social un llibre que repassa la seva biografia i els més de 40 anys que conformen la seva trajectòria professional. L'obra porta per títol Ghuty Mamae 1941-2011 i està centrat en la seva formació artística i intel·lectual, des dels seus inicis a la seva illa natal, Bobon, fins a la seva arribada a Europa, on ha desenvolupat la major part de la seva carrera. Mamae, que viu a cavall entre Guinea i Cubelles, espera que el llibre ajudi a formar artistes del seu país natal, colònia espanyola fins el 1968.
 
Ghuty Mamae passa per ser un dels artistes més reconeguts de Guinea, on ha fet exposicions i ha guanyat nombrosos premis. El llibre inclou un repàs biogràfic, un resum de la seva carrera artística i diverses crítiques sobre la seva obra. Així mateix, també recull algunes de les seves poesies. Ghuty Mamae detalla el seu estil pictòric i vol contribuir amb la seva experiència a desenvolupar el potencial artístic del seu país natal.
 
El llibre Ghuty Mamae 1941-2011 està publicat per l'Editorial Ferpala i serà presentat pel periodista Lolo García a la sala d'exposicions del Centre Social el divendres a partir de les set del vespre, amb la presència de l’Alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel. Els assistents el podran adquirir al preu de 24 euros.





No hay comentarios:

Publicar un comentario