Cubelles al fons

Cubelles al fons

lunes, 27 de agosto de 2012

BREUS

L'Agrupació de Balls Populars recuperarà l'antic escorxador com a local social de l'entitat


Font: Ràdio Cubelles   
dilluns, 27 agost de 2012
La regidora de Festes i Tradicions, Rosa Fonoll, confirma que l'Agrupació de Balls Populars es traslladarà a l'Escorxador quan l'arxiu vagi a l'antic CAP

L'Agrupació de Balls Populars recuperarà l'antic escorxador com a local social de l'entitat. L'Ajuntament ha assegurat que l'edifici passarà a mans de l'associació tan bon punt s'aprovin els pressupostos 2012, previstos per al 18 de setembre, i es culmini el traspàs de l'arxiu municipal cap a l'oficina de serveis tècnics, a l'antic ambulatori mèdic. La regidoria de Festes i Tradicions afirma que les pancartes reivindicatives que membres de l'Agrupació van penjar coincidint amb la Festa Major han servit perquè el govern no s'adormís.
La titular de l'àrea, Rosa Fonoll, ha assegurat que la tasca de l'Agrupació de Balls Populars per conservar i difondre la cultura al municipi és cabdal i que l'Ajuntament ja tenia previst accedir a les seves demandes. La regidora de Festes i Tradicions avança que, tant ella com el responsable de Cultura, José Manuel Ardila, ja ho tenen controlat.D'altra banda, la regidora de Festes i Tradicions ha insistit que ni ella ni la seva formació –Unitat Cubellenca-Reagrupament- van instigar els membres de l'Agrupació ha fer sortir el gegant del Charlie Rivel amb l'estelada penjada al coll durant la cercavila de la Festa Major. Eva Fernández, representant de l'entitat, confirma que la iniciativa va partir d'un grup dels geganters.
Tant la regidoria de Festes i Tradicions com la resta de membres de la Comissió de Festes asseguren que els actes han tingut una bona acollida i que enguany han notat un significatiu increment de públic assistent.

Font: Ràdio Cubelles   

No hay comentarios:

Publicar un comentario