Cubelles al fons

Cubelles al fons

jueves, 10 de enero de 2013



Font: http://www.cubelles.cat/


Presentat el pacte de govern entre els grups municipals d’ICV-EUiA, PSC, CiU i EC-FIC| Imprimir |
Notícies - Alcaldia09/01/2013
L’acte ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Social davant d’una gran quantitat de veïns i veïnes del municipi


L’Alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel (ICV-EUiA) ha presentat aquesta tarda en roda de premsa als seus nous socis de govern. El Consistori cubellenc estarà encapçalat per un grup de quatre formacions (ICV-EUiA, PSC, CiU i EC-FIC) que sumen un total de 10 regidors dels 17 que formen part del plenari municipal.
 
Mònica Miquel ha explicat els motius que han portat al seu grup a buscar uns nous socis de Govern. “Volem garantir la governabilitat del municipi”, explica la màxima representant de l’executiu local, que s’estructurarà en tres àrees: alcaldia i participació ciutadana, ciutadania i societat i urbanisme i territori. El Govern tindrà cinc tinences d’alcaldia en les persones de Maria Lluïsa Romero (PSC), Noemí Cuadra (CiU), Anna Martínez (EC-FIC), Lídia Pàmies (ICV-EUiA) i Xavier Grau (PSC), que a més exercirà de portaveu de l’equip de Govern. Miquel ha assegurat que aquest nou grup de Govern és “una garantia de treball pel futur de Cubelles i el respecte als projectes iniciats aquesta legislatura”. Segons elpacte signat aquesta tarda, els grups es marquen un termini de 30 dies per presentar el Pla d'Actuació Municipal (PAM) que determinarà els eixos del que queda de legislatura.
 
Pel que fa a la distribució de les carteres, dins de l’àrea d’Alcaldia i Ciutadania, Xavier Grau serà el president de l’àrea i regidor de Participació Ciutadana; Miquel Lara (CiU) dirigirà Governació Seguretat Ciutadana; Noemí Cuadra encapçalarà Comunicació, Premsa i Informàtica; Mònica Miquel es manté a Cooperació, Solidaritat, Programa de Polítiques d’Igualtat, Integració Europea i Recursos Humans; i José Manuel Écija (PSC) portarà Hisenda. En l’àrea de Ciutadania i Societat, la presidenta serà Noemí Cuadra, com a regidora de Cultura i Societat. Dinamització Econòmica i Turisme recau en Anna Martínez; Pere Lleó (ICV-EUiA) assumeix les competències de Medi Ambient i Sanitat; Maria Lluïsa Romero dirigirà Benestar Social i Ensenyament; i Narcís Pineda (ICV-EUiA) es manté com a regidor d’Esports i Joventut. Finalment, l’àrea d’Urbanisme i Territori, presidida per Lídia Pàmies, com a regidora d’Urbanisme, tindrà a Pere Lleó, a Obres i Serveis i Prevenció de Riscos; i Maria Lluïsa Romero a Planejament i Habitatge.
 
En quant a les dedicacions dels nous membres del Govern, Mònica Miquel va confirmar que, a banda de la dedicació exclusiva de l’Alcaldia, que es manté, la 1a tinent d’Alcaldessa, Maria Lluïsa Romero, també tindrà una dedicació total.

No hay comentarios:

Publicar un comentario