Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 23 de enero de 2013

L'Assemblea Nacional Catalana constitueix una delegació territorial a Cubelles


Font: Ràdio Cubelles   

dimarts, 22 gener de 2013

L'associació ja s'ha reunit amb un grup de socis del municipi, i el 16 de febrer, el dissabte després de Carnaval, farà una presentació oficial al Centre Social

L'Assemblea Nacional Catalana, l'entitat que va organitzar la manifestació del darrer 11 de setembre, està constituint una delegació territorial a Cubelles. De moment, l'associació ja s'ha reunit amb un grup de socis del municipi i el 16 de febrer, el dissabte després de Carnaval, farà una presentació oficial al Centre Social, on hi haurà la presència del popular actor vilanoví, Toni Albà. La trobada serà a dos quarts de 12 del migdia i també hi participarà un membre del secretariat nacional. L'objectiu de l'assemblea és ser-hi presents a tots els municipis del Principat per tal d'eixamplar la base social de l'independentisme i accelerar el camí cap a la convocatòria d'un referèndum per l'Estat propi.
En cas de confirmar-se la constitució de la territorial cubellenca, el següent pas serà l'elecció del seu coordinador, el tresorer, el secretari i els vocals. Un dels socis de la vila, Xavier Pla, assegura que l'entitat ha de ser el més oberta i plural possible. Per tal d'arribar al màxim nombre de vilatans possible, l'Assemblea Nacional Catalana vol que l'acte del dissabte 16 de febrer estigui presentat per algun veí representatiu del municipi. Xavier Pla creu que a Cubelles existeix una majoria social favorable al dret a decidir, tot i que encara hi ha molta gent que ha de superar la por a expressar-ho obertament.
L'entitat està composta actualment per tres tipus d'integrants: els membres de ple dret, amb vot i veu; els col·laboradors; i els simpatitzants. L'Assemblea Nacional Catalana també ha expressat la seva voluntat de tutelar el procés de consulta que el govern de la Generalitat s'ha compromès a executar.

llegiu-ne mes a 

http://www.radiocubelles.com


 



No hay comentarios:

Publicar un comentario