Cubelles al fons

Cubelles al fons

domingo, 2 de junio de 2013

La Festa de la bicicleta, tradicional pedalada popular de Cubelles, arriba a la 25a edició el proper 8 de juny. Per commemorar aquesta efemèride la regidoria d’Esports ha preparat una jornada farcida d’actes amb nombroses novetats respecte les edicions anteriors.
El canvi més significatiu és l’hora d’inici de la pedalada, si fins ara es tractava d’una activitat que tenia lloc al matí, l’edició d’enguany serà a la tarda. El recorregut tindrà inici a partir de les 19:30h. des de l’esplanada del Poliesportiu municipal des d’on els participants es dirigiran fins a la plaça del Mercat i tornaran a baixar al sector marítim per fer una volta sencera als barris de la Mota de Sant Pere i Clot del Bassó.
Un cop finalitzi la pedalada popular, 1 hora aproximadament, els participants rebran un obsequi a la línia de meta on podran gaudir de l’actuació castellera de la colla local de Les Roquetes. Tot seguit començarà l’actuació musical de la banda The Aguateques, que amenitzarà la vetllada. Als participants de la pedalada se’ls donarà un refresc i un entrepà de botifarra que l’organització cuinarà a les barbacoes que hi haurà instal·lades a la zona d’arribada. També es disposarà d’una zona amb inflables per als participants més petits.
Premis i sortejos
Serà a la mitja part de l’actuació musical que es farà l’entrega dels tradicionals premis als participants com ara el grup més nombrós, la bicicleta més ben guarnida i la resta de categories que s’estableixen alreglament. A més, també se celebraran els sortejos de dues bicicletes, material esportiu i d’altres premis entre totes les persones inscrites.
Inscripcions
Les inscripcions per participar a la XXV Festa de la bicicleta podran fer-se fins el 5 de juny a les 21h. a les dependències de la regidoria d’Esports i la consergeria del Poliesportiu municipal de dilluns a divendres de 10 a 14h. i de 16 a 21h. i els caps de setmana de 8 a 20h. El preu de la inscripció és de 2€ (inclou l’entrepà i la beguda de l’arribada) i l’organització posarà a disposició dels participants un servei de lloguer de bicicletes al 

preu d’1€.

Font :http://www.cubelles.cat/content/view/4444/

No hay comentarios:

Publicar un comentario