Cubelles al fons

Cubelles al fons

martes, 4 de junio de 2013

Harley’s i vehicles clàssics, protagonistes del cap de setmana

El Consistori col·labora amb les dues activitats mitjançant la col·laboració logística
Cubelles viurà aquest cap de setmana diverses activitats relacionades amb els vehicles de motor de culte. De divendres a diumenge les motocicletes Harley Davidson ompliran la Casa del Polígon, en una nova edició de la trobada internacional del HDC Catalunya. Diumenge, el passeig de la Marina, acollirà la segona trobada de vehicles clàssics organitzada pel Club Clàssics Cubelles.
 
Les Harley’s estimen Cubelles
Per segon any consecutiu, el HDC Catalunya celebra la seva concentració internacional a la nostra vila. S’espera la presència de prop de mig miler d’exemplars de la mítica motocicleta nord-americana, en una festa que té lloc a la Casa del Polígon Les Salines. L’Ajuntament de Cubelles hi dóna suport logístic, cedint l’espai i part del material necessari per a una trobada que mou amants de les Harley Davidson de tota Europa.

Els vehicles clàssics prenen el Pg. de la Marina
Per la seva banda, diumenge a partir de les 9h. arrenca la 2a Trobada del Club Clàssics Cubelles, al passeig de la Marina (Les Salines).
 
En la trobada poden participar els particulars que disposin d’un vehicle considerat clàssic, de més de 25 anys. Tan sols han de portar-lo al passeig de la Marina on quedaran concentrats i exposats de cara al públic fins les 13h., quan començarà un recorregut pels carrers del municipi que clourà la jornada retornant al punt de sortida. La jornada es completarà amb una exposició de 850’s i el lliurament de trofeus
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario