Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 24 de octubre de 2012


Les entitats tenen dos mesos per actualitzar els estatuts

L’OPIC farà un acompanyament en el procés de regulació i adaptació a la nova normativa abans del 31 de desembre

Les entitats de Cubelles han de renovar els seus estatuts abans d'acabar l'any. Això afecta sobre tot a les que es van fundar abans de l'any 1997. Les que no ho facin, no podran optar a subvencions provinents de la Generalitat.
La regidoria de Participació Ciutadana informa a les entitats cubellenques que encara no han adaptat els seus estatuts a la normativa vigent que el termini màxim de reparació de la documentació és fins el proper 31 desembre. Cal revisar els estatuts d’acord als requeriments de la Llei 4/2008, de 24 d’abril que va entrar en vigor el 2 d’agost de 2008. La nova llei introdueix canvis importants en el contingut dels estatuts de les associacions que afecta, principalment, a aquelles constituïdes abans de 1997. Per contra, la normativa no afecta les associacions esportives inscrites a la Secretaria General de l’Esport ni les associacions laborals (com gremis, col·legis professionals, entre d’altres) inscrites al Departament de Treball. Les associacions que hagin d’adaptar els seus estatuts poden constituir un grup de treball per revisar-los i realitzar les propostes de canvis.

Una vegada finalitzat aquest procés caldrà d’aprovació dels nous estatuts i presentació de tots els canvis al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

Font radip Cubelles  http://www.radiocubelles.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario