Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 31 de octubre de 2012

La reforma de les ordenances fiscals a ple avui


Font: Ràdio Cubelles   

dimarts, 30 octubre de 2012

Les modificacions en les taxes i preus públics que proposen el PP i ICV se centren sobretot en introduir rebaixes per alguns sectors de la societat

El govern municipal en minoria portarà aquesta tarda, a partir de dos quarts de vuit, en un ple extraordinari, la reforma de les ordenances fiscals per a l'any que ve.
Les modificacions en les taxes i preus públics que proposen el PP i ICV se centren sobretot en introduir rebaixes per alguns sectors de la societat. Per una banda, el govern ha decidit abaixar els impostos de la brossa per als nou emprenedors que obrin una empresa o un negoci a Cubelles. I de l'altra, en l'impost sobre béns immobles hi haurà lleugeres rebaixes que niaran del 2 al 5% per aquelles famílies amb pocs ingressos. Els aturats i els col·lectius amb menys recursos tindran bonificacions en el transport públic municipal. També passaran a pagar menys impostos els veïns i veïnes que utilitzin vehicles de baix consum que provoquin un menor impacte ambiental. En canvi, posar una parada al mercat o instal·lar atraccions al municipi serà l'any que ve una mica més car.
La sessió plenària extraordinària serà aquesta tarda a dos quarts de vuit del vespre al Centre Social. Entre els punts de l’ordre del dia hi haurà les ordenances fiscals per a l’exercici 2013 i també es farà el sorteig dels membres de les meses electorals dels comicis al Parlament de Catalunya del 25-N. Ràdio Cubelles emetrà la sessió íntegrament en directe a través del 107,5 FM, dels canals de ràdio de la TDT i a ràdiocubelles.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario