Cubelles al fons

Cubelles al fons

jueves, 16 de febrero de 2012

Una soprano cubellenca, comissària de l’homenatge a Eduard Toldrà
Font: Ràdio Cubelles   
dijous, 16 febrer de 2012
Maria Lluïsa Muntada lidera les activitats d’homenatge del 50è aniversari d ela mort del músic vilanoví
La soprano cubellenca Maria Lluïsa Muntada ja té a punt el programa d'actes commemoratius de l'any Toldrà. Muntada, que és la comissària de l'homenatge que es ret al músic vilanoví, Eduard Toldrà, amb motiu del 50è aniversari de la seva mort, està liderant un seguit d'activitats que s'endegaran el proper 19 de març i que arribaran fins a la tardor.
 
La data d'inauguració d'aquests actes coincideix amb el dia en què, l'any 1912, Eduard Toldrà i el Quartet Renaixement van celebrar un concert a l'Orfeó vilanoví. La comissària de l'any Toldrà a Vilanova i la Geltrú, la soprano cubellenca, Maria Lluïsa Muntada, ha explicat que s'estan preparant uns actes i projectes molt interessants per aquests dies i que a ella n'hi ha un que li fa especial il·lusió.
 
Segons Maria Lluïsa Muntada, tots dos actors estan molt entusiasmats amb aquest projecte que espera que pugui tirar-se endavant. D'altra banda, també hi ha alguns actes programats per la tardor.
 
Pel que fa a la cloenda dels actes commemoratius de l'any Toldrà s'ha encarregat al compositor català, Jordi Domènech, unes harmonitzacions de les cançons de Toldrà amb les que es pretén fer un concert participatiu.

Font : http://www.radiocubelles.com/content/view/1322/1/

No hay comentarios:

Publicar un comentario