Cubelles al fons

Cubelles al fons

sábado, 11 de febrero de 2012

imatge/noucountry.blogspot.com

Ball de mantons a Cubelles
Cubelles es vesteix de Carnaval de l’11 al 22 de febrer. El tret de sortida el donarà el ball de mantons que tindrà lloc al restaurant del Poliesportiu a partir de les 23h. i estarà amenitzat per l’orquestra Almas Gemelas. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

Cercavila de Carnaval
L’activitat tradicionalment més multitudinària del Carnaval cubellenc, la Cercavila de dissabte de Carnaval, enguany tindrà lloc el 18 de febrer a partir de les 20h. des de la rambla Pau Casals. Desenes de carrosses i grups desfilaran pels carrers del centre urbà per finalitzar a la plaça del Mercat.
 
A partir de les 21h. s’obriran les portes del pavelló Poliesportiu on s’hi celebrarà el ball de Carnaval. Abans no comenci a les 12 de la nit s’oferirà servei de bar i entrepans. L’orquestra Centauro  serà l’encarregada d’animar el ball i, a la mitja part, es farà lectura del terrible sermó de S.M. Carnestoltes. L’entrada al recinte també és gratuïta.
 
Actes infantils
L’endemà al matí, 19 de febrer, Cubelles es llevarà amb les Comparses infantils que començaran a les 11h. i finalitzaran a les 13h. a la plaça de la Vila amb la batalla de caramels.
Les activitats per als més petits segueixen dilluns 20 a les 16h. a la plaça del Mercat, des d’on s’iniciarà la rua infantil de Carnaval que enguany acabarà al pavelló Poliesportiu. Quan la totalitat dels participants hagin finalitzat el recorregut, una xocolatada i un grup d’animació infantil dinamitzaran la festa de disfresses.
 
Enterro de la sardina
Com és tradicional, el Carnaval tocarà el seu final amb l’enterrament de S.M. Carnestoltes. La comitiva fúnebre escortarà el difunt rei del Carnaval des del seu emplaçament a la plaça de la Vila fins a la plaça del Mercat a partir de les 19:30h. Un cop finalitzat el recorregut es commemorarà el final del Carnaval amb la tradicional sardinada
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario