Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 22 de mayo de 2013


Font : Canal Blau

L’Ajuntament de Cubelles ja disposa de pressupost aprovat per l’actual exercici. El Ple ordinari corresponent al mes de maig ha donat llum verda a un document que arriba fins els 18 milions d’euros i que va ser presentat en audiència pública el passat 17 de maig. Juntament amb el pressupost l’Equip de Govern també ha donat el vist-i-plau a la modificació de la relació de llocs de treball per l’any 2013. La proposta va rebre els vots favorables del Govern (ICV-euia, PSC, CiU i EC-FIC) i els vots en contra de l’oposició (UC-RCat i PP).


Pla Local Jove

La sessió també ha aprovat definitivament el reglament d’atorgament d’honors i distincions de la Policia Local de Cubelles. En aquest reglament es recullen les distincions que rebran els membres del cos policial pels seus anys de dedicació (25 i 30) o bé per mèrits en el desenvolupament de la seva feina. Per aquests motius se’ls imposaran un tipus o altre de distinció segons una escala establerta al reglament. També es contempla que es pugui distingir la tasca d’algun civil en els mateixos termes, i per a tots ells se’ls farà entrega coincidint amb el dia del patró de la Policia Local, el 28 de setembre. Aquest punt va rebre el suport unànime de tots els regidors i regidores a excepció d’un regidor d’UC-RCat absent a la sala durant la votació. El Pla Local Jove 2013-2016 va rebre també el suport de tots els membres de la Corporació.

Ordenances Fiscals 2013

La modificació de les ordenances fiscals per a l’exercici 2013 va ser el darrer punt a tractar segons s’establia en l’ordre del dia del Ple. En primer lloc va disposar-se una esmena de l’apartat d’exempcions i reduccions de la taxa de l’ordenança fiscal número 9reguladora de la intervenció integral de l'administració municipal en activitats i actuacions. Aquesta esmena va rebre el vot a favor de l’Equip de Govern, mentre que UC-RCat i PP es van abstenir. La votació del punt íntegre va rebre el suport del Govern i UC-RCat i el PP es va abstenir.

Intervenció públic

D’altra banda, en el transcurs de la sessió van prendre la paraula les treballadores de la llar d’infants municipal l’Estel per formular una sèrie de preguntes als membres de la Corporació.




No hay comentarios:

Publicar un comentario