Cubelles al fons

Cubelles al fons

miércoles, 30 de mayo de 2012



A  Cubelles en anys en que el sanejament econòmic era evident ,el poble va ser poc atès i descuidat o simplement al no considerar-ne prioritat com recuperar per la ciutadania ,carrers ,espais per rehabilitar ,donant lloc a un enriquiment visual i urbanístic al poble  . Aquest retràs perdura en molts punt del nucli antic .El poc manteniment de carrers i places,punts de personalitat i trobada de la vila ,segueixen  malmesos a  dia d’avui 
El futur més o menys immediat i  complicat per la crisis actual ,enredereix la recuperació..  
 Els safarejos de Cubelles, la casa Estapé, ja que actualment sembla extreta de una peli de por al més pur estil de Psicosis d´en  Alfred Hitckok,  i ...seguim ...a  carrers ?les fonts de la plaça del Ajuntament i de la plaça de La Font? i  la Ermita ?que corona el turó de Gallifa ja irrecuperable pràcticament. Molta feina per fer. i difícil en un futur immediat recuperar !, Fruit de molts anys de deixadesa, han permès malmetre aquests punts concrets i que formen part de les senyes d’identitat d´un poble bonic com Cubelles..
En aquets moments la falta de diners i la necessitat d’altres mancances molt mes puntuals  i preocupants,deixen evidenciar que potser ara  toca esperar i si abreviar necessitats bàsiques de molts serveis a les persones inexcusable. .

No hay comentarios:

Publicar un comentario