Cubelles al fons

Cubelles al fons

domingo, 29 de abril de 2012


 El 6 de maig es lliuraran els Premi Eugeni Molero de periodisme i investigació comarcal

En aquesta XIX edició s’han presentat 23 treballs per a les diferents categories

El proper diumenge 6 de maig, a les 12h del migdia, a la Masia d’en Cabanyes, es farà entrega dels Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació, que atorga el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 1992, en homenatge i memòria a aquest periodista i sardanista tan vinculat a la comarca. 
 En aquesta XIX edició s’han presentat 23 treballs per a les diferents categories de periodisme (imprès/digital, televisiu, gràfic i radiofònic) i d’investigació (professional i d’alumnes de batxillerat). El jurat, integrat per Maria Lluïsa Romero, consellera comarcal de Patrimoni i Cultura, el periodista Jordi Eroles, el fotògraf Mike Alentorn, el responsable de l’Arxiu Comarcal del Garraf Rafel Mestres i el director de l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges Samuel Valls, ressalta el bon nivell dels treballs presentats, destacant especialment els d’investigació.
Francesc Marc Àlvaro, periodista i escriptor vilanoví, inaugurarà l’acte amb una dissertació sobre “La Comunicació en temps de canvi”. Tot seguit es llegirà l’acta del jurat i es farà el lliurament dels premis. Posteriorment els participants podran gaudir d’un concert a càrrec del músic i compositor Esteve Molero, fill de l’homenatjat  periodista. 


Font: http://www.ccgarraf.cat/pl151/premsa/noticies/id345/el-6-de-maig-es-lliuraran-els-premi-eugeni-molero-de-periodisme-i-investigacio-comarcal.htm

No hay comentarios:

Publicar un comentario